Obesigard

Moeilijke plaatsen om vet te verbranden zijn billen, buik en benen. Toch zijn dit juist plekken die men vaak wat slanker wenst. Obesigard zorgt voor effectieve vetverbranding van billen, buik en benen. Het is een geschikt middel als hulp bij het afvallen. Het is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kan het middel goed inspelen op de oorzaak van overgewicht.

Werking obesigard

Het middel heeft een thermogenische werking, waardoor functies in het lichaam sneller gaan werken. Dit kost meer energie en daardoor valt u sneller af. Bovendien zorgt Obesigard dat de eetlust vermindert. U verlangt minder naar tussendoortjes en snacks wat positief is bij het afvallen. Het brengt verder de BMI op normale waarde. Lichaamsvet wordt omgezet in vetvrij lichaamsgewicht.

Obesigard is een 100% natuurlijk middel. Het bevat alleen natuurlijke stoffen. Het stimuleert de stofwisseling en verhoogt de vetverbranding.

Gebruik

Neem twee maal daags 1 capsule (250 mg). Neem ’s ochtends en ’s avonds een half uur voor de maaltijd een capsule. Neem de capsules in met voldoende water.

Prijs: van € 49,45 voor 46,50
Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen
Capsules: 60
Bestel hier!